Vásároljon akár 15% kedvezménnyel intézménye számára!

Válogasson óriási társas, kártya, logikai, oktató, kreatív és fejlesztő játékokkínálatunkból, melyek óvodákban is kedvelt, tartós és népszerű foglalkoztatókká válhatnak.

Az ünnepekre és az év végére való tekintettel az alábbi kedvezményeket szeretnénk figyelmükbe ajánlani, amennyiben intézményük a mi üzletünket tiszteli meg azzal, hogy a gyermekeknek nálunk szerzi be a karácsonyfa alá kerülő ajándékokat.

50.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény a vásárlás végösszegéből.

100.000 Ft feletti vásárlás esetén 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből.

200.000 Ft feletti vásárlás esetén 15% kedvezmény a vásárlás végösszegéből.

Az értékhatárok az intézmény összes csoportjában összegyűjtött rendelés végösszegére vonatkoznak.

Igény esetén bemutató játékokat biztosítunk kipróbálásra, megtekintésre. A megrendelt játékokat ingyenesen szállítjuk intézményükbe!

Amennyiben az óvodába járó gyermekek szüleinek is szívesen ajánlják játékainkat, a szülőknek lehetőségük van az óvodát támogatni. A szülők által rendelt és megvásárolt játékok végösszegének 10%-a ugyanis szabadon rendelkezésre áll intézményük számára, mely összegért intézményük tetszőlegesen választhat termékeink közül.

Bízom benne, hogy ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket! Termékeink megtekinthetők személyesen üzletünkben, vagy webáruházunkban. Kérem, hogy bármely kérdés esetén bizalommal keressenek!

Vajai-Hebling Katalin

Mobil: +36 30 267 6506

E-mail: info@kocoska.hu