Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az alábbi rajzpályázatot: Kross gyermek rajzpályázat: "Új biciklit szeretnék!" Fődíj: 60.000 Ft értékű KROSS kerékpár vásárlási utalvány

Rajzolj és nyerj gyermek biciklit! 

Hová tekernél el új bringáddal? Mi a legkedvesebb biciklis élményed? Rajzold, le küldd el nekünk, és Tied lehet a legújabb KROSS kerékpár!

Fődíj: 

60.000 Ft értékű KROSS kerékpár vásárlási utalvány

2. helyezett: 

10.000 Ft értékű Kross vásárlási utalvány

3. helyezett: 

5.000 Ft értékű Kross vásárlási utalvány

A rajzok beküldési határideje: 2016.07.18.

A rajzokat elküldhetitek e-mailen a krossbicikli@gmail.com e-mail címre scannelve, vagy az eredeti rajzokat postán az alábbi címre várjuk: Hefa Bike Kft. 8200 Veszprém, Fenyves utca 21.

Az elküldött e-mailben vagy levélben mindenképpen tűntessétek fel a pályaművetek címét, neveteket, életkorotokat illetve gondviselőtök nevét, e-mail címét és telefonszámát. 

A verseny menete: 

A beérkezett rajzokat július 19-én kitesszük hivatalos Kross Facebook oldalunkra. Innentől indul a szavazás. A 10 legtöbb kedvelést gyűjtő rajz közül zsűrink választja ki a nyerteseket. A rajzokra szavazni 2016. július 31-ig lehet. Eredményhirdetés augusztus elsején. 

A rajzok bármilyen technikával készülhetnek, a lap mérete A4-es legyen. A művekre rajzoljatok egy KROSS logót, melyet megtaláltok akár Facebook oldalunkon, akár weboldalunkon.

A versenyen részt vehet minden óvodás vagy iskolás korú gyermek, aki szeret rajzolni, festeni. Minden gyermektől csak egy rajzot tudunk elfogadni. 

Figyeld a KROSS kerékpárok hivatalos Facebook oldalát, és kövesd a verseny menetét! 

További részleteket itt találtok.