Megérkezett az első Lego Friends készlet: City Park Café.

LEGO – LÁNYOKNAK! Igazi LEGO, igazi lányoknak! Áprilisban megérkezett az új termékcsalád, melynek köszönhetően LEGO City mellé felépült  új városrészt (Heart Lake City) most kiegészíthetjük a lányok nagy örömére. Az egyedi figurák, állatok, járművek és kiegészítők fokozzák a gyüjtési kedvet. A sajátos játékvilág és öt fő karakterre alapozott világ nem ér véget, 2012 második felében 8 új dobozzal bővül. Az új koncepció feléleszti a lányok érdeklődését a LEGO játékok iránt, és az építés szépségének megismertetésén keresztül gazdagítja, felébreszti bennük az alkotás büszkeségét. A termékcsalád nagyhatású, globális marketingkampány segítségével kerül népszerűsítésre és jut el az új célcsoporthoz.  

City Park Café: Andrea a City Park Café-ban dolgozik, és imádja kiadni a finom fogásokat, amikor éppen nem énekel a seprűnyelet mikrofonként tartva, és nem álmodozik a nagy sikerről.

Ez Heartlake City-ben tökéletes hely minden LEGO Friends számára a milkshake-ek és burgerek melletti találkozásra, vagy egy kis hűsölésre és szórakozásra.

Olyan konyhában süthetsz nyalánkságokat a lányoknak a kávéházban, amelyben minden megtalálható, amire csak szükség lehet egy stílusos kávéházi konyhán. Majd a nyitott étkező részen töltheted az időt, napozás közben egy shake-et szürcsölve!

Rendelj egy sütit, szolgáld ki a vendégeket és fizess LEGO pénzelemekkel!