Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

7 Csoda: Párbaj - Panteon kiegészítő

6.790 Ft
Menny.:db
Az Ókor csodái a tiéd lehetnek! Építsd meg őket és köré virágzó birodalmad!
Nem értékelt
Webáruház: Utolsó 1 db raktáron

Leírás

A 7 Csoda megunhatatlan játék az egész családnak könnyed játékmenettel, mégis mély stratégiai lehetőségekkel. A játékosok egy paklit adnak folyamatosan körbe, amiből minden körben mindenki egy lapot választhat ki magának. Ezekkel a kártyákkal fejlesztheti erőforrásait, a kereskedelmet, a tudományt és a hadsereget is. Jól figyelj a lapok kiválasztásánál, mert lehet, hogy ellenfeleidnek pont arra van szüksége amit te most bent hagytál! Formáld városod, kereskedj a társaiddal és emelj maradandó építészeti csodákat.

A 7 Csoda Párbaj az alapjátéktól csak annyiban tér el, hogy két játékos részére van kialakítva. A játékosok ezesetben nem a kezükben lévő pakliból húznak kártyát, hanem a kör elején lefektetett kártyák közül. A játékos csak akkor húzhat kártyát, ha azt nem takarja másik kártya, így az időzítés is fontos szerepet játszik. Mint az eredeti játékban, a kártyákat itt is a csodák felépítésére, vagy az építéshez használatos pénzre lehet cserélni.
7 Csoda Párbaj: Pantheon játékban különböző civilizációk - köztük görög, egyiptomi és közel-keleti - pantheonjai adódnak hozzá a 7 Csoda Párbaj játékhoz. Minden isten saját képességgel rendelkezik, amely vagy segíti a játékosokat, vagy akadályozza ellenfeleiket. A játék két új csodát is tartalmaz: a Szentélyt és az Istenek színházát.

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 2
Min. Játékidő: 30 perc
Max. Játékidő: 45 perc
Legfiatalabb játékos: 10 év
BGG pont 80
Komplexitás 2.27
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Kiegészítő
Cikkszám ASM34610
Kiadó Gémklub

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!