Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alhambra társasjáték - nagy dobozos

11.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Granada, 1278 A Sierra Nevada hegység lábánál a spanyol középkor egyik legizgalmasabb feladata elkezdődik: a ALHAMBRA építése. 

Egész Európa és Arábia legjobb építőmesterei szeretnék bemutatni ügyességüket. Alkalmazd a legalkalmasabb építészcsoportokat, és győződj meg arról, hogy mindig elegendő és megfelelő pénznemmel rendelkezel. Mert függetlenül attól, hogy északi kőfaragók vagy déli kertészek, a mesterek mindannyian jó bérre vágynak, és ragaszkodnak a saját hazájuk pénzneméhez. Segítségükkel tornyokat lehet felépíteni, kerteket kiépíteni, pavilonokat és árkádokat emelni, szerájokat és kamrákat építeni.

Azok a játékosok, akik a legtöbb épületet építik fel a hat épülettípus mindegyikéből Alhambrában,  pontot kapnak az egyes pontozási fázisokban, illetve pontok járnak annak a játékosnak is, aki épületegyüttesében a leghosszabb külső fal található. A játék akkor ér véget, amikor elfogynak az építési burkolólapok, ekkor veszi kezdetét a végső pontozás. A legmagasabb pontszámot elérő játékos nyer.

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 6
Min. Játékidő: 45 perc
Max. Játékidő: 60 perc
Legfiatalabb játékos: 8 év
BGG pont 70
Komplexitás 2.11
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám 791390
Kiadó Queen Games

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók