Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Carcassonne: Gyümölcsösfák kiegészítő - Német kiadás

2.490 Ft
Menny.:db
A Carcassonne: Gyümölcsösfák (Die Obstbäume) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 6 új lapkából és 24 gyümölcs tokenből áll.
Nem értékelt
Webáruház: Elfogyott

Leírás

Carcassonne városát körbe veszik a gyümölcsfák. Minél több féle gyümölcsöt kínálsz a lakóknak, annál nagyobb bevételre tehetsz szert.

A játék kezdetén keverjétek bele a gyümölcsfa lapkákat az összes többi közé. A gyümölcs tokeneket válogassátok szét típusok szerint, majd típusonként keverjétek össze őket.

A játék során, amikor valaki egy gyümölcsfa lapkát húz, akkor a normál szabályok szerint lehelyezi a lapkát, majd tesz rá 4-et bármelyik gyümölcstípusból (egyforma gyümölcsöket). Ezután a normál szabályok alapján tehet rá egy bábut, de a fára külön nem lehet bábut helyezni. Miután tettél bábut választhatsz 2 plusz akció közül: betakarítasz egy gyümölcsöt vagy eladsz korábban betakarított gyümölcsöket. A betakarításnál megkapod a most levett gyümölcs token pontszámát, az eladásnál pedig minél több különböző korábban megszerzett tokent adsz vissza annál több pontot kapsz. Minden játékos, aki később a gyümölcsfát tartalmaző lapka melletti lapkákra rak bábut szintén választhat a plusz akciók közül.

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 6
Min. Játékidő: 60 perc
Max. Játékidő: 90 perc
Legfiatalabb játékos: 0 év
BGG pont 67
Komplexitás 2
Kiadás nyelve Német
Játékszabály nyelve Német
Nyelvfüggőség Közepesen nyelvfüggő
Típus Kiegészítő
Cikkszám 65374
Kiadó Piatnik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!