Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bűnügyi krónikák

12.190 Ft
Menny.:db

Leírás

A Bűnügyi krónikák egy  nyomozós kooperatív játék, amely egy alkalmazást, egy társasjátékot és egy kis virtuális valóságot kever össze.

Ugyanazokkal a fizikai összetevőkkel (tábla, helyszínek, karakterek és tárgyak) a játékosok rengeteg különböző forgatókönyvet játszhatnak le, és megannyi különböző krimit tudnak megoldani.

A játékosok elindítják az alkalmazást, kiválasztják a játszani kívánt forgatókönyvet, és követik a történetet. A cél az, hogy a lehető legrövidebb időn belül elkapjuk a jelenlegi ügy gyilkosát.

A Scan & Play technológiát használva minden komponensnek (helyeknek, karaktereknek, elemeknek stb.) Egyedi QR-kódja van, amely a kiválasztott forgatókönyvtől függően különböző nyomokat és történeteket aktivál és vált ki. Ez azt jelenti, hogy a játékosok új játékokat szerezhetnek a játék megjelenése után, egyszerűen az alkalmazás frissítéseinek letöltésével, új fizikai elemek szállítása nélkül.

A VR élményhez csak mobiltelefon szükséges. A játékosok egyszerűen felteszik a VR szemüveget (opcionális vásárlás) a mobileszközükre, és a VR szemüveget az orrukra teszik, miközben mobil eszközüket a szemük elé tartják, hogy elmerüljenek a játék univerzumában, és nyomokat keressenek egy virtuális világban.

A játékhoz 1 oktatóanyag és 5 forgatókönyv tartozik, de többet letölthetnek közvetlenül az alkalmazásból!
Minden munkamenet körülbelül 1 óra és 1 óra 30 perc között tart, és sok forgatókönyv kapcsolódik egymáshoz, hogy sokkal nagyobb történetet meséljenek el.

Paraméterek

Játékosok száma: 1 - 4
Min. Játékidő: 60 perc
Max. Játékidő: 90 perc
Legfiatalabb játékos: 14 év
BGG pont 78
Komplexitás 2.13
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám TJV-00179
Kiadó uplay.it edizioni

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók