Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cities: Skylines társasjáték

13.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Építsétek fel közösen a várost, a lakosok igénye és a saját pénztárcátoknak megfelelően.

 

Cities: Skylines egy kooperatív társasjáték, amely a Paradox Interactive azonos című számítógépes játékán alapszik.

 

A játékot négy területtel kezditek meg, de ezek száma az adott szcenáriótól függően változhat. A célotok az, hogy minél több mérföldkövet elérjetek, és hogy lakosaitok boldogok legyenek. Minden mérföldkő elején egy kihasználatlan terület kerül megvételre, ehhez fordítsátok át a természet oldaláról a fejlesztés oldalára. Mindenkinek vannak személyes kártyái, amik megmutatják, hogy ki mit tud építeni. Kooperatív játék lévén megbeszélhetitek, hogy miként tudnátok a legjobban kihasználni a kártyákat, hogy a városotok fejlesztése a lehető legjobb lehessen. A kártyákon látható, hogy az épület milyen hatással lesz a városra, például növeli a szemétszállítási igényt, csökkenti a bűnözést, vagy valamilyen bónuszt nyújt, ha park mellé épül.

 

A különféle kartonelemeken lakó-, kereskedelmi, ipari és további épületeket találtok, változatos, tetris alapzatokkal, melyeket az építési területet jelentő rácsozatra kell majd a táblákon lehelyeznetek, a lehető legoptimálisabban. Amikor városotok fejlesztése eléri a következő mérföldkövet, kiválasztjátok, hogy melyik új területet vásárolják meg, hogy városotok bővülhessen, lepontozzátok a boldogság szintet, és új célba kezdtek. Az utolsó mérföldkő végeztével a játék véget ér. A városban egyetlen városi kincstár található, ahova közösen tudtok pénzt betenni, amikor pénzt kerestek a városnak, és pénzt vesztek fel onnan kórházépítésre vagy egy új tábla megvásárlására. A folyamatos pénzáramlás biztosítása fontos eleme a játéknak, mert ha elfogy a pénzed, csődöt jelentesz és mindened odavész.

 

A szcenáriók lépésről lépésre vezetnek be titeket a város sűrűjébe. A teljes játék újdonságokkal, egyedi épületekkel, szabályokkal és szerepekkel játékról játékra változik, és így játékosként mindig új kihívások elé néztek, és fokozatosan ismerhetitek meg a város fejlődését.

 

Ti milyen várost építetek majd?

Paraméterek

Játékosok száma: 1 - 4
Min. Játékidő: 40 perc
Max. Játékidő: 70 perc
Legfiatalabb játékos: 10 év
Kiadás nyelve Angol
Játékszabály nyelve Angol
Nyelvfüggőség Közepesen nyelvfüggő
Típus Teljes játék
Cikkszám 691462
Kiadó KOSMOS

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!