Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Claim 2 - Ki lesz az új király? kártyajáték

4.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A király meghalt! Mi történt? Senki sem tudja, de ma reggel arccal lefelé találtak egy boroshordóban. Lehetséges, hogy rossz játék vagy a saját szomjúság okozta őt. Ennek ellenére a király meghalt ismert örökösei nélkül, tehát a birodalom öt frakciója döntheti el, hogy ki lesz az új király: vagy az ellenfeled? Van mit kell ahhoz, hogy megnyerjük a birodalom frakcióit?

A Claim - Na ki a király? játékot két különálló szakaszban játsszák. Az első szakaszban minden játékos kap egy lapot, amelyet követők toborzására használ. A második fázisban a játékosok az első fázis követőit használják fel hogy versenybe szálljanak egymással, és maguk mellé állítsák a birodalom öt frakcióját. Minden résznek van egy különleges ereje, amely hatással van a játékra. Ezek az egyes fázisokban eltérők lehetnek! A játék végén az a játékos, aki több követőt szerez egy frakcióból, megnyeri annak szavazatát, és aki legalább három frakció szavazatát nyeri, megnyeri a játékot! 

 
A Claim 2 a Claim önálló folytatása, amely öt új frakciót tartalmaz, amelyek önmagukban vagy a Claim frakcióival bármilyen kombinációban is játszhatók. 

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 2
Min. Játékidő: 25 perc
Max. Játékidő: 25 perc
Legfiatalabb játékos: 10 év
BGG pont 70
Komplexitás 1.67
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám VGBND67166
Kiadó Vagabund

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók