Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dock

4.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Kr. u. 1612 – Egy nyüzsgő, halszagú kikötőben valahol az amerikai kontinens keleti partjánál, az új világba érkező telepesek hajóin tengernyi áru érkezik. Sok a tennivaló, hogy a hajók mihamarabb ismét útrakészek legyenek. A raktárak egymással versengve próbálják teljesíteni a Kormányzó kívánságait.

– Figyelem, lusta banda! Addig nincs pihenő, amíg a hajót ki nem rakodjátok! Sok az áru, szorosan azokkal a ládákkal! Mozgás, szaporán! Mindjárt megérkezik a Kormányzó!

A DOCK egy roll & write, azaz dobj és rajzolj típusú játék 10 játékos számára is. Amerikai telepes bőrébe bújhattok, akik azon versengenek, hogy melyikük tudja szorosabban pakolva megtölteni raktárát a hajókról érkező különböző méretű ládákkal.

A DOCK játékban 17. századi telepesek bőrébe bújhattok, akik raktárosként a Kormányzó kegyeiért versengenek. Vajon melyiktek tudja szorosabban pakolva megtölteni a raktárát a hajókról érkező különböző méretű ládákkal? A szorgalmat a Kormányzó fénylő ezüst tallérokkal jutalmazza. 

A játék győztese az lesz, aki a legszorgosabban pakolja a ládákat és a legtöbb ezüstöt gyűjti össze a játék végére. Legyél te a leggazdagabb raktáros a kikötőben!

Ha a fejlesztők által dedikált példányt szeretnél kapni, kérlek jelezd a rendelés során a "rendeléssel kapcsolatos megjegyzés" blokkban . 

Paraméterek

Játékosok száma: 1 - 10
Min. Játékidő: 20 perc
Max. Játékidő: 45 perc
Legfiatalabb játékos: 7 év
Komplexitás 1
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám CG-D01
Kiadó Cogitate Games

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók