Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Draftosaurus társasjáték

7.990 Ft
Menny.:db
Biztosan hallottad már te is a történetet a bátor tudósokról, akik egy ősi szúnyog maradványaiból nyerték ki a dinoszauruszok DNS-ét. A sikeres kísérlet után már csak egy dolog maradt hátra: nyitni egy sikeres parkot, ahol az emberek szabadon megtekinthetik a csodálatos őslényeket!
Nem értékelt
Webáruház: Elfogyott

Leírás

A dinóknál már csak a dinóparkok menőbbek - hát ki ne szeretne egy sajátot! Most megmutathatjátok, hogy milyen igazgató is válna belőletek, ha egy saját dinós állatkert felügyelői lennétek! Ha pedig jól építkezel és taktikázol, akkor még profitálhatsz is belőle! Tedd próbára magadat, küzdj a barátaid ellen a pörgős Draftosaurus társasjátékban!

 

A Draftosaurus társasjátékban a játékosok célja minél több látogatót becsalogatni a saját dinoszaurusz parkjukba. Ezt pedig a minél különlegesebb példányokkal, az igazán veszélyes őslényekkel és a legérdekesebb őshüllőkkel tudjátok csak elérni. Vajon melyikőtök stratégiája lesz a legjobb, és kinek parkja lesz a legbiztonságosabb? Mert ez is szempont, hiszen mindannyian tudjuk, hogy mi történt egy korábbi híres parkkal... Ne hagyd, hogy a katasztrófa újra megismétlődjön!

A Draftosaurus játékmenete nem bonyolult, a dinókat egyszerű draftolással (kiválasztás, válogatás) szerezzük meg a parkunk különböző szegleteibe (vagy ha valamiért szeretnénk megválni tőlük, akkor a folyóba). A fordulók során minden játékos kihúz 6-6 dinoszauruszt a húzózsákjából, és a többiektől rejtve a markában tartják azotákat.

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 5
Min. Játékidő: 15 perc
Max. Játékidő: 15 perc
Legfiatalabb játékos: 8 év
BGG pont 71
Komplexitás 1.2
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám ANDRARS
Kiadó Reflexshop

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók