Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egy szép új kiralyság társasjáték

11.990 Ft
Menny.:db
Képes leszel elfoglalni az egykori uralkodó üres trónját? Egyedül csak rajtad áll, hogy melyik utat választod a győzelemhez. 

Háború és viszály dúl szerte a királyságban. Két hercegség maradt már csak versenyben a trónért. 
Gyorsabban és ügyesebben kell fejlesztened magad, mint az ellenfeled! Ki kell választanod a stratégiád a hatalom megszerzése érdekében. De vajon képes leszel-e elkerülni a felállított csapdákat?
Nem értékelt
Webáruház: Elfogyott

Leírás

Mennyire vagy jó stratéga?

Egy szép új királyság stratégiai játék két játékos számára, de szóló módban is élvezhető. A szép új világ mintegy előzményjátékaként is nevezik ezt a társasjátékot, azonban az Egy szép új királyság jóval több interakciót tartalmaz. Egy hercegséget fogsz megtestesíteni a hatalom megszerzése érdekében.

Egykori uralkodó trónja megüresedett, ami törvényes örököst követel. Rajtad múlik, hogyan küzdesz meg azért, hogy visszaszerezd a téged megillető helyet a Királyság élén. Ki kell választanod a jövő útjait, és követni a választott stratégiát.  A játék modulok segítségével játszható, amelyek mindegyike más mechanikus fordulatokat kínál. A játékosok minden játékban kiválasztanak egyet a különböző modulok közül, hogy versenyezzenek egymással. A játék 4 körre oszlik. Minden körnek 3 fázisa van. Minden körben te és az ellenfeled kártyákat húztok fel, 2 különböző kiválasztási területen. Néhány ilyen kártya kijátszható képpel lefelé.

Egymás után felveszed a kívánt terület lapjait, de óvakodj a negatív lapoktól, amelyek pontokat vesznek el tőled, és lelassítják a fejlődésedet.

Paraméterek

Játékosok száma: 1 - 2
Min. Játékidő: 45 perc
Max. Játékidő: 60 perc
Legfiatalabb játékos: 14 év
BGG pont 78
Komplexitás 2.23
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám BLAWOKRS
Kiadó Reflexshop

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók