Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ethnos társasjáték - Promólapos változat

13.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Webáruház: Utolsó 1 db raktáron

Leírás

Ethnos távoli földjére új kor virrad. A letűnt kor hamvai borítják az elhagyatott Hat Királyságot, és a tizenkét törzs szétszéledt a szélrózsa minden irányába.
Eljött az idő, hogy egy okos vezér erős szövetségbe kovácsolja őket, felhasználva minden törzs egyedi adottságait hogy uralma alá vonja a királyságot. Elég okos és bölcs vagy hozzá, hogy te légy Ethnos következő ura, aki elhozza az aranykort? 

Ebben játékban a jatékosok azért versengenek, hogy ki legyen Ethnos következő ura. Aki több királyságot birtokol és több szövetségest toboroz, mint a riválisai, az gyűjti be a legtöbb pontot és ő nyeri el a vezéri címet! 

Hogy Te légy Ethnos ura, gyűjtsd össze a 12 törzs szétszóródott tagjait, és hozz létre szövetséges csoportot, hogy uralhasd a királyságokat! Bölcsen válaszd meg mindegyik csapat vezérét mivel csak a vezér használhatja különleges képességeket, hogy segítsen uralomra törni! Ha a három kor során te szerzed meg a legtöbb dicsőséget, Ethnos urává koronáznak, és megnyered a játékot! 

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 6
Min. Játékidő: 45 perc
Max. Játékidő: 60 perc
Legfiatalabb játékos: 14 év
BGG pont 74
Komplexitás 2.03
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám DEL28360
Kiadó Delta Vision

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók