Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új megjelenés: Ark Nova

Új megjelenés: Ark Nova

Belegondoltatok valaha, hogy milyen bonyolult feladat lehet egy állatkertet felépíteni, irányítani? És hogy milyen fontos szerepük van a ritkuló vadvilág visszatelepítésében?
… Ki is próbálnátok?

Akkor ti is örülni fogtok annak, hogy a Gémklub kiadja magyarul az Ark Nova című társasjátékot!

Ebben az összetett stratégiai játékban minden játékos saját állatkertet irányít, amelynek vonz erejét a felépített kifutókkal és a betelepített állatokkal tudják növelni. De az állatkertek közötti versenyt nem az nyeri, aki a legkeresettebb lesz… Az igazgatók fontos feladata lesz az is, hogy a veszélyeztetett fajok természetbeni megerősödését segítsék – és ezzel egy, a bevételetekkel ellentétes irányú sávon gyűjthettek pontokat.

Építsetek ki kapcsolatot más kontinensen lévő testvér-állatkertekkel, alapítsatok egyetemet, hogy az akcióitok értékesebbek legyenek, fejlesszétek akciókártyáitokat – ez csak pár dolog, ami izgalmassá teheti a győzelem felé vezető utat. Ha szeretitek a rengeteg színes kártyát, amelyekből jó kombinációkat lehet összerakni, nem utolsó sorban pedig, ha szeretitek a színes játékokat, amiben állatok vannak, az Ark Nova nektek fog szólni!

Tartalomhoz tartozó címkék: kócoska hírek