Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Impact: Battle of Elements kockajáték

7.990 Ft 5.590 Ft
30%
Az akció időtartama: 2023. 06. 05. - 2023. 08. 31.
Menny.:db
Nem értékelt
Webáruház: Utolsó 1 db raktáron

Leírás

Az Impact: Battle of Elements arra hívja ki a játékosokat, hogy kidobják egymást a játékból. Ehhez ügyesen kell dobniuk a kockájukkal, és jól kell felhasználniuk a különleges képességeket, amelyekkel rendelkeznek a játék során. 

A játékhoz a doboz belsejét arénaként használjuk fel - itt dobunk a dobókockákkal. A játékban a cél, hogy minden ellenfelünknek előbb fogyjanak el a kockái, mint nekünk. A kockák 5 oldalán egy-egy szimbólum található, egy oldaluk pedig üres. Minden játékos a saját körében először egy kockával dob - ezután bedobja az arénába a második kockáját is. Ha a két kocka megegyező szimbólummal rendelkezik, a játékos visszakapja őket. Ha két különböző szimbólum látható rajtuk, a játékos dönthet, hogy dob-e egy harmadik kockával. Ha a három kockából legalább kettő megegyezik, a játékos megkapja azokat, a nem egyező kockák azonban az arénában maradnak, és egy másik játékos következik. Üres aréna esetén a soron következő játékosnak mind az öt kockájával kell dobnia. Vigyázat! Az üres oldalú kockák kiesnek a játékból!

Az Impact: Battle of Elements játék során minden szimbólumnak különleges képessége is van, amelyet egyezés esetén használhatnak fel a játékosok.  

Akinek elfogynak a kockái, kiesik a játékból. Taktikázz jól, hogy ne te legyél az! 

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 5
Min. Játékidő: 15 perc
Max. Játékidő: 15 perc
Legfiatalabb játékos: 8 év
BGG pont 67
Komplexitás 1.04
Kiadás nyelve Angol
Játékszabály nyelve Angol
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám RB267811
Kiadó Ravensburger

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók