Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kameleo társasjáték (angol kiadás)

3.290 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Webáruház: Utolsó 1 db raktáron

Leírás

A Kameleo elsősorban egy egyszemélyes logikai puzzle játék. 60 kihíváskártyából és 16 rovarzsetonból áll. A játék célja, hogy a kaméleon az összes, az asztalon található rovart megegye. 


Egy kihívás teljesítéséhez fektesd le a rovarokat a kihíváskártyán látottaknak megfelelően, majd helyezd le a kaméleon zsetont a rács határával szomszédosan bármelyik oszlop vagy bármelyik sor mellé. Az első feladatod, hogy kiválaszd, hogy a kaméleon a mellette lévő sorból vagy oszlopból melyik színű rovarokat egye meg. A kiválasztott színű zsetonokat lefordíthatod, és ezután a rács kerületén az óramutató járásával megegyező irányban annyi egységnyit haladhatsz a kaméleonnal, ahány rovart elfogyasztott. Ha olyan sor vagy oszlop mellett landolsz, ahol már minden rovart megevett a kaméleon, de a rácsban még találhatók rovarok, elbuktad a kihívást. 

A játékot két játékos is játszhatja, ekkor ugyanúgy állítjuk fel a játékot, de az első játékos helyezi el a kaméleont, és a játékosok felváltva esznek és lépnek a kaméleonnal. Aki olyan oszlop vagy sor mellett landol, ahol nem tud enni, elveszíti a kört, és aki három kört elveszít, a játékból is vesztesként kerül ki.

Paraméterek

Játékosok száma: 1 - 2
Min. Játékidő: 15 perc
Max. Játékidő: 20 perc
Legfiatalabb játékos: 8 év
BGG pont 64
Komplexitás 1
Kiadás nyelve Angol
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám BLU34802
Kiadó Reflexshop

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók