Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ohanami

2.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Onami játék egy 120 kártyából álló paklit tartalmaz. A kártyák 1-től 120-ig meg vannak számozva, és mindegyik kártyán 4 szimbólum látható. 

Egy kör elején a játékosok 10 kártyát kapnak a kezükbe. Minden játékos kiválaszt két kártyát, majd a többit a tőle balra lévő játékosnak adja tovább. A játékosok egyszerre felfedik kártyáikat, majd döntenek, hogy 0, 1 vagy 2 kártyát helyeznek a saját kártyasorukba. Egy sort bármilyen kártyával lehet kezdeni, de ha a sorhoz kártyát akarunk hozzáadni, akkor annak a kártyának nagyobb értékűnek kell lennie, mint a sor legnagyobb értékű kártyája, vagy kisebb értékűnek, mint a sor legkisebbje. Egy játékosnak legfeljebb 3 kártyasora lehet, és a kártyákat, amire nincs szükségük el kell dobniuk. 

A játék 3 kör erejéig folytatódik. A játékosok az első kör végén 3 pontot kapnak minden kék kártyáért, a második kör végén 3-at minden kék, és 4-et minden zöld kártyáért, a harmadik kör végén pedig 3-at minden kék, 4-et minden zöld, 7-et pedig minden szürke kártyáért. Ezeken kívül a játékosok pontot szerezhetnek a rózsaszín cseresznyevirág kártyáikért is. Aki a legtöbb pontot gyűjti össze, megnyeri a játékot! 

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 4
Min. Játékidő: 15 perc
Max. Játékidő: 30 perc
Legfiatalabb játékos: 8 év
BGG pont 71
Komplexitás 1.2
Kiadás nyelve Német
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám NSV880889
Kiadó NSV

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók