Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pandemic: Bevetésre készen (bontott)

9.590 Ft
Menny.:db

Bontott társasjáték
Minden tartozéka megvan
Hibátlan állapotú

Szálljatok szembe az idővel a Pandemic: Bevetésre készen társasjátékban! A feladatotok nem más, mint megmenteni a természeti katasztrófák túlélőit, ivóvizet, élelmet és egyéb fontos készleteket eljuttatni számukra! Állítsátok elő az ellátmányt, majd irány a repülő, végül pedig juttassátok el a csomagokat a rászorulóknak! Vigyázzatok! Ahogy telik az idő, úgy történhet ismét egy újabb katasztrófa! Fogjatok össze és győzzétek le az időt a Pandemic társasjátékban!

Nem értékelt
Webáruház: Elfogyott

Leírás

Beütött a katasztrófa!

A világ városainak sürgősen ételre, vízre, oltásokra és más ellátmányra van szükségük!  Csapatoddal a Crisis Response Unit-hoz, egy orvosokból és specialistákból álló elit csoporthoz tartoztok. Egy speciálisan felszerelt repülőgépen egyedülálló módon képesek vagytok életmentő segítséget nyújtani - bárhol, bármikor. 

A Pandemic: Rapid Response játék versenyfutás az idővel. Dobj a kockával, hogy ellátmányt hozz létre, vezesd a repülőgépet, vagy szállítmányt vigyél a városokba! Miközben az időzítő visszaszámlál, minél gyorsabban össze kell hangolódnotok és együtt kell működnötök, hogy az újabb és újabb katasztrófák ne érjenek benneteket váratlanul. Vajon elég gyorsak lesztek?

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 4
Min. Játékidő: 20 perc
Max. Játékidő: 20 perc
Legfiatalabb játékos: 8 év
BGG pont 70
Komplexitás 2.4
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Kiegészítő
Cikkszám ZMA33367
Kiadó Gémklub

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók