Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Petrichor

14.690 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Webáruház: Raktáron
Beszállítónál: Elfogyott

Leírás

A Petrichor a föld illata, mely akkor keletkezik, amikor az eső esik a száraz talajon. A szó görög (πέτρα) petra, vagyis "kő", és (ἰχώρ) īchōr, az a folyadék, amely az istenek vénájában áramlik a görög mitológiában.

Üdvözöljük Petrichor buja világában; te egy felhő vagy. Az élet teljes célja az, hogy terjeszkedjen, más felhőket és vízi növényeket teremtsen. Sajnos társaik (akik szintén felhők) hasonló tervvel rendelkeznek. Önnek kell manipulálnia az időjárást és asszimilálnia ezeket a gazember felhőket, hogy hozzájáruljon a lehető legtöbb növény növekedéséhez - mindezt annak érdekében, hogy elnyerjék a Legértékesebb felhő címet.

A Petrichor egy nagyon interaktív társasjáték, amelyet 1-4 ember játszik (legfeljebb öt a bővítéssel, lásd alább). Ez egy akcióválasztó / területi befolyásoló játék, 4 egyszerű akcióval, amelyek folyamatosan meglepő módon hatnak a különböző területekre. A játékosok vízcseppekkel mozgatják a felhőket, majd ezeket a cseppeket meghatározott mezőkre esik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelő mennyiségű vízük van-e a betakarításhoz. A betakarítás során a kellően öntözött növényeket pontozzák! A játékosok befolyásolhatják, mikor és milyen gyakran történik a betakarítás. A játékosoknak finom egyensúlyt kell elérniük a különféle mezők ellenőrzése és a Betakarítás befolyása között, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a kettő optimális időben jön-e össze.
 

Paraméterek

Játékosok száma: 1 - 4
Min. Játékidő: 20 perc
Max. Játékidő: 80 perc
Legfiatalabb játékos: 14 év
BGG pont 70
Komplexitás 3.08
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám DEL51552
Kiadó Delta Vision

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók