Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Red Dragon társasjáték (magyar kiadás)

5.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Webáruház: Utolsó 1 db raktáron

Leírás

A Red Dragon egy trükk-elvivős kártyajáték 3-6 játékos részére. 60 kártyával játsszák, a cél pedig az, hogy minél több pontot szerezzetek a játék végére. A játék annyi körből áll, ahány játékos játszik. 

A játékban minden kör elején egyenlően elosszuk a kártyákat a játékosok között. Minden játékos kézből választ lapokat, és lefelé fordítva helyezi őket az asztal közepére. A kártyákat felfordítjuk, és ezután minden játékos az asztalról választja ki a kártyáit. 

A soron lévő játékos kijátszik egy kártyát. A bal oldalán elhelyezkedő játékos ugyanolyan színű kártyát kell, hogy lerakjon, mint a kört kezdő játékos. Ha nincs ilyen kártyája, bármilyen kártyát kijátszhat. A többi játékosnak szintén a fent említett szabály alapján kell kártyát lehelyezniük, az óramutató járásával megegyező irányba haladva. 

A játékos, aki az adott kör színének megfelelő legnagyobb értékű lapot helyezte le, elviheti a trükköt, amit a paklijába helyezhet. Egy kör akkor ér véget, amikor a játékosoknak elfogynak a kártyái. 

Pontozás: 

Minden trükk a játékosok száma alapján különböző mennyiségű pontot ér (6/8/10/12 pont 3/5/5/6 játékosnál). Minden "red dragon" kártya annyi büntetőpontot ér a trükköt elvivő játékosnak, mint a kártya rangja, kivéve a "red dragon 11" kártyát, ami 26 büntetőpontot ér. Ha bármelyik játékosnak sikerül elvinnie az összes trükköt, azonnal megnyeri az egész játékot. 

Paraméterek

Játékosok száma: 3 - 6
Min. Játékidő: 30 perc
Max. Játékidő: 30 perc
Legfiatalabb játékos: 8 év
BGG pont 69
Komplexitás 1
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám AG230125
Kiadó A-games

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók