Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rising 5: Runes of Asteros

5.190 Ft
Menny.:db

Leírás

Találd meg az elveszett rúnákat és mentsd meg Asteros bolygóját!

Réges-régen Asteros ókori királya fogságba ejtette a kegyetlen szörnyeket a Rúnák Kapujába, amelyet négy isteni rúnával zárt le. De 5 évvel ezelőtt egy titokzatos gonosz erő kinyitotta a kaput, és megváltoztatta a kódot. Asterost újra kísértik a katasztrófák és a rettegés. A bölcs vezér, ORAKL az Egyesült Bolygók Tanácsát hívta segítségül, akik négy híres ügynököt küldtek: EKHO-t, HAL-t, ELLI-t és NOVA-t. ORAKL, a bölcs és a négy bátor ügynök harcba szállnak a gonosz erőkkel, hogy megmentsék Asterost. Meg kell találniuk a kódot, hogy be tudják állítani a kaput, és újra fogságba tudják ejteni a szörnyeket. 

A Rising 5: Runes of Asteros egy kooperatív dedukciós kalandjáték, amelynek része egy telefonos applikáció, vagy egy játékmester is. A játékosoknak meg kell találniuk a négy Rúnából álló kódot, mielőtt a gonosz erők elpusztítanák a bolygót. A játékosok energia és nyomravezető jelek után kutatva fedezik fel a bolygót, annak érdekében, hogy le tudják győzni a gonosz szörnyeket. Amikor a játékosok megkísérlik a kód feloldását, a telefonos alkalmazás vagy a játékmester jeleket ad nekik, amelyek elvezetik őket a helyes kódhoz. 

Ha a játékosok sikeresen megtalálják a kódot, győznek, ha a Sötétség szintje eléri a Vörös Holdat a gonosz szörnyeknek köszönhetően, vagy ha a Karakterkártya pakli elfogy, a játékosok elveszítik a játékot. 

Paraméterek

Játékosok száma: 1 - 5
Min. Játékidő: 15 perc
Max. Játékidő: 25 perc
Legfiatalabb játékos: 12 év
BGG pont 67
Komplexitás 1.85
Kiadás nyelve Német
Játékszabály nyelve Német
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám PG81085
Kiadó Portal Games

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók