Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cogitate Games Kft.

Székhely: 5008 Szolnok Ménes utca 6.

A következő napokon várunk üzletünkben:

HÉTFŐ 9:00-17:00
KEDD 9:00-17:00
SZERDA 9:00-17:00
CSÜTÖRTÖK 9:00-17:00
PÉNTEK 9:00-17:00

Szombaton és vasárnap zárva vagyunk.


Telefon: + 36 30 443 0231
E-mail: info@kocoska.hu
Facebook: www.facebook.com/kocoskamesebolt


Kócoska Mesebolt… egy webáruház kicsiknek és nagyoknak. Különleges, színes, kedves és változatos.
Sokféle terméket tartunk, gyorsan és sokszor frissítjük. Elhozzuk az újdonságokat, a minőségi, értékes termékeket.
Számtalan készségfejlesztő, oktató, logikai, felfedező játékot tartunk kicsiknek és nagyoknak.
Teljesen egyedülálló kreatív foglalkoztató kínálatot vonultatunk fel, melyek szabadságot adnak a kreatív alkotóknak, míg segítséget és sikerélményt nyújtanak a szabálykövetőknek. A dekorációkkal egyedivé, meséssé változtatható a gyerekszoba.
Szülők vagyunk, tiszteljük a gyerekeket, tudjuk, hogy ők is megérdemlik a szépet. Hisszük, hogy szépérzéküket, képzeletüket az igényes tárgyak és képek fejlesztik.
Fontosnak tartjuk a közös játék élményét, azokat a visszahozhatatlan és felejthetetlen együtt töltött perceket és órákat, melyekre a személyiség épül, melyekből a gyermek lelke erősödik. Kihagyhatatlan pillanatok ezek, melyek később soha nem térnek vissza és megismételhetetlenek.
És hogy miért is pont Kócoska…? Pontosan ezért, hogy ne a sémáknak, tömegeknek éljünk. Talán nem baj, ha nem tökéletes a frizura, ettől lesz egyedi, értékes. Kicsi jelképe Ő a tömegigénytől való eltérésnek. Kócoska barátaival együtt próbálta ki és élvezte az itt megjelenő játékokat, kreatívokat, könyveket, diafilmeket, zenéket, és filmeket. Fontos nekünk, szeretjük őt.
A közös játék élményének mozzanatai, érzései, élményei ezek, melyekre a MI kisemberünk felnőtt korában remélhetőleg színes és oly kedves diafilmszerű kockákban emlékszik majd vissza.