Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Santa Cruz

9.090 Ft
Menny.:db

Leírás

A Santa Cruz játékot két önálló körben játsszák. A játékosok házakat, templomokat és világítótornyokat építenek a szigeten, miközben az értékes erőforrásokat fejlesztik.

A játékosok kezében utazó- és pontkártyák találhatók. A játék során fel kell fedezniük a játéktáblát, amelyen három sziget található. A szigeteken lefelé fordított lapkák helyezkednek el, amelyek az épületeket és helyeket, pl. a templomokat és a világítótornyokat jelenítik meg. A játékosoknak, mikor rajtuk a sor, ki kell játszaniuk vagy egy utazókártyát - hogy felfedezzék a szigetet vagy épületeket helyezzenek el -, vagy egy pontkártyát, hogy pontot szerezzenek az épületekért, erőforrásokért, stb. A központi vulkán körülötti helyek értékesebbek, de kiszolgáltatottabbak is a negatív pontokkal járó kitörés kártyáknak. 

Ha a vulkán kitör, a láva elpusztíthatja a megépített épületeket. Balszerencse? Nos, használd az első körben szerzett tapasztalataidat, hogy ügyesebben tudj építeni a második körben! Másodszorra már nem követed el ugyanazokat a hibákat, ugye? Összpontosíts Santa Cruz gyarmatosítására, és szerezz pontokat, amíg tudsz! 

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 4
Min. Játékidő: 45 perc
Max. Játékidő: 45 perc
Legfiatalabb játékos: 8 év
BGG pont 67
Komplexitás 2.19
Kiadás nyelve Német
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Erősen nyelvfüggő
Típus Teljes játék
Cikkszám HIG482190
Kiadó Hans im Glück

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók