Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stone Age - jubileumi kiadás

14.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A "kőkorszak" valóban nehéz volt. Vadászként, gyűjtőként, gazdálkodóként és szerszámkészítőként elődeink úgy működtek, hogy a lábuk és a hátuk a faekéknek feszült a köves földön. Természetesen az előrehaladás nem állt meg a faekével. Az emberek mindig jobb eszközöket és termelékenyebb növényeket kerestek, hogy munkájukat hatékonyabbá tegyék.

A kőkorszakban a játékosok ebben az időben élnek, akárcsak őseink. Fát gyűjtenek, követ törnek és lemossák az aranyukat a folyóból. Szabadon kereskednek, kibővítik falujukat, és így a civilizáció új szintjét érik el. A szerencse és a tervezés egyensúlyával a játékosok versenyeznek az ételért ebben a történelem előtti időben.

A játékosok legfeljebb tíz törzs tagot használnak három szakaszban. Az első szakaszban a játékosok az igazgatóság azon régióiban helyezik el embereiket, amelyekről azt gondolják, hogy hasznukra válnak, beleértve a vadászatot, a kereskedelmi központot vagy a kőfejtőt. A második szakaszban a kezdő játékos aktiválja az összes személyzettel ellátott területét, bármelyik sorrendben, amelyet választ, majd a többi játékos követi. A harmadik szakaszban a játékosoknak elegendő élelemmel kell rendelkezniük lakosságuk táplálásához, különben források vagy pontok elvesztésével kell szembenézniük.

A Stone Age: 10. évforduló a kőkorszaki alapjáték új kiadása, amely kétoldalas játéktáblát (télen és nyáron), dekoratív játékdarabokat, felülvizsgált szabálykönyvet, két mini-bővítést tartalmaz ("The Igloos" és "The Wild"). Állatok ") és egy" Nehéz tél! " változat.

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 4
Min. Játékidő: 60 perc
Max. Játékidő: 90 perc
Legfiatalabb játékos: 10 év
BGG pont 80
Komplexitás 2.35
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám TJV-00904
Kiadó Hans im Glück

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók