Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szkítia fosztogatói társasjáték

13.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Sok évszázaddal ezelőtt a görög, perzsa és asszír birodalom hatalmas mennyiségű földet és gazdagságot irányított. Az erődítmények és az impozáns seregek ellenére mégis hatalmas ellenséget kezdtek elterjeszteni a Fekete-tenger feletti területeken. 

Lóháton jöttek. Heves harcosok, férfiak és nők egyaránt. Kíválóan bántak a karddal, a baltával és az íjjal. De nem voltak esztelen vademberek. Kézműveseik híresek voltak a részletes aranyékszereikről. Bőrpáncélt hordtak és hátrafelé nyilaztak. Sasokat képeztek vadászatra és háborúra. Egyesek még azt hiszik, hogy ők inspirálták az amazonok görög meséit. De több volt, mint legenda vagy mesék. Ők voltak Szkíta Fosztogatói

A Szkítai fosztogatói célja, hogy a játék végén a legtöbb győzelmi pontot (VP) szerezzék. A VP-t települések portyázásával, zsákmányszerzéssel és küldetések teljesítésével nyerik. A játékosoknak össze kell állítaniuk a legénységet, kiképezni az állatokat és összegyűjteni a rendelkezéseket. A játék akkor fejeződik be, amikor csak 2 nem ellenőrzött település vagy 2 küldetés van hátra a főtáblán.
 

Paraméterek

Játékosok száma: 1 - 4
Min. Játékidő: 60 perc
Max. Játékidő: 80 perc
Legfiatalabb játékos: 12 év
BGG pont 81
Komplexitás 2.64
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám GGROSC
Kiadó Gémklub

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Youtube videók