Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás társasjáték

12.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A csatában nincs egyenlőség!

Az Unmatched egy aszimmetrikus miniatűr harci játék 2 vagy 4 játékos számára. Egyedi paklik képviselik a hősöket, és idézik fel játékmódjukat és legendájukat. A taktikai lépések és az, hogy a harcok kimenetele nem szerencsén alapul, egyedülálló játékélményt hoz létre, amely díjazza az ügyességet.

A Legendák ligája - Volume one négy hőst tartalmaz. Arthur király kártyákat áldoz fel  hogy megerősítse támadásait, és hogy időben segítséget kaphasson Merlin varázslótól. Alice visszatért Csodaországból egy óriáskarddal és a Jabberwock-kal az oldalán, miközben megnő és összemegy, hogy előnyöket szerezzen a támadásban és a védekezésben. Medúza legszívesebben távolról támad, és hagyja, hogy hárpiái vadásszanak le téged, de egyetlen pusztító pillantása a csata végét jelentheti. Szindbád  hatalma növekszik ahogy minden útja során tapasztalatokkal gazdagodik.

A harcot a támadó és védelmi kártyák gyorsan eldöntik. Ám minden kártya egyedi hatással rendelkezik, és ez minden alkalommal érdekes döntésekhez vezet.

Paraméterek

Játékosok száma: 2 - 4
Min. Játékidő: 20 perc
Max. Játékidő: 40 perc
Legfiatalabb játékos: 9 év
BGG pont 80
Komplexitás 1.84
Kiadás nyelve Magyar
Játékszabály nyelve Magyar
Nyelvfüggőség Nyelvfüggetlen
Típus Teljes játék
Cikkszám IEUMBLRS
Kiadó IELLO

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!